fbpx

”En at tale med” – telefonlinje i Selvhjælp Herning

Coronavirussen gør, at meget er lukket ned i Danmark, så vi ikke kan mødes fysisk længere i bl.a. Selvhjælp Herning. Det kan derfor være en svær og ensom periode at komme igennem, hvis man er alene eller kæmper med andre udfordringer.

Derfor tilbyder Selvhjælp Herning en telefonlinje til alle vores medlemmer, så I ved, vi stadig er her.

Telefonlinien – ”en at tale med” er nem at betjene. Den er for dig, som mangler en at tale med. Du kan ringe på vores mobilnummer på 53586588 i tidsrummet 10-14 mandag til torsdag, og aftale, at du gerne vil ringes op, og vi finder en frivillig, som kontakter dig.

Obs. I dagene op til påske 6.3. – 8.3., hvor kontoret er lukket, kan du kontakte frivillig Jørn Johansen på 29639079, som vil sætte dig i forbindelse med en samtalepartner.

Pas på jer selv og hinanden.

På Selvhjælp Hernings vegne

Anette Würtz

Scroll to Top