fbpx

Kontoret er lukket til d. 10. maj og grupper opfordres til at aflyse møder

Der er nu konstateret mange tilfælde af smitte med COVID-19 (Coronavirus) i Danmark, og sundhedsmyndighederne vurderer, at der er en høj risiko for smittespredning i Danmark.
Vi har mange kronisk syge, der bruger vores lokaler, og vi har derfor et skærpet ansvar for at hjælpe med, at alle passer godt på hinanden.

Derfor opfordrer Selvhjælp og Frivilligcentret til, at foreninger og selvhjælpsgrupper aflyser møder og arrangementer i resten af marts måned. Der kan være rådgivningssamtaler og andre aktiviteter, som I har brug for at gennemføre, så det er op til hver enkelt gruppe og forening at træffe den endelige beslutning;

Frivilligcentrets lokaler KAN benyttes som vanligt, hvis man efter overvejelser når frem til at ønske dette.
Man skal dog udvise særligt agtpågivenhed og hensyn overfor hinanden, hvis huset benyttes – og følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger, som også er hængt op rundt omkring i huset.

Vi vil gerne bede om, at alle, der har reserveret lokaler i de kommende uger, skriver til os, hvis I aflyser arrangementerne, så vi har et overblik over, hvem der er her hvornår. Skriv til Frivilligcentret på post@fcherning.dk – på forhånd tak for hjælpen.

Selvhælp Hernings kontor holder lukket frem til d. 10. maj. Vi kan indtil da kontaktes pr tlf. mandage og onsdage kl 10-14 og pr. mail man-tors kl 10-14.

Scroll to Top