fbpx

Selvhjælp Herning åbner d. 8 juni 2020

Myndighederne gået i gang med fase 2 af genåbningen. Efter dialog med Herning Kommune, og fordi vores aktiviteter tæller som indendørs foreningsaktiviteter, så åbner vi desværre ikke i denne omgang.
Til gengæld glæder vi os over, at vi vil med al sandsynlighed få mulighed for at åbne for aktiviteter i Fredensgade fra den 8. juni 2020. Det giver mulighed for at mange af vores grupper vil kunne mødes inden sommerferien, hvilket er et stort ønske fra både gruppeledere samt gruppedeltagere.

Nye procedurer
Den næste tid vil gå med at finde løsninger, strukturer og procedurer for genåbningen af huset. Dette gør vi i fællesskab med Frivilligcenter Herning, som vi låner lokaler af.
Det vil med sikkerhed ikke blive muligt at benytte huset på samme måde, som før corona slog benene væk under os alle. Vi skal nok gøre vores bedste for at holde især de frivillige orienteret om de nye procedurer og muligheder i huset, når de er på plads.
Det vil under alle omstændigheder følge sundhedsmyndighedernes retningslinjer, som vi løbende justerer os ind under.

Én at tale med
Vores telefonlinie – ”Én at tale med” forsætter frem til d. 8. juni. Linjen er for dig, som mangler en at tale med. Du kan ringe på vores mobilnummer på 53586588 i tidsrummet 10-14 mandag til torsdag og aftale, at du gerne vil ringes op, og vi finder en frivillig, som kontakter dig.

Scroll to Top