fbpx

Trivselsgrupper for børn og unge

Selvhjælp Herning starter løbende trivselsgrupper for børn og unge. Vi tilbyder både trivselsgrupper ude på skolerne i Herning Kommune og grupper hos Selvhjælp Herning. Se mere herom i undermenuerne.

Grupperne mødes typisk én gang om ugen, og der er 6-8 børn eller unge i en gruppe, som sammensættes efter emne. Emnet, som gruppen har fokus på, kan fx være skilsmisse, selvværd, sorg, ordblindhed eller at have nærstående med handicap, psykisk sygdom eller fysisk sygdom.

Før barnet kan starte i en trivselsgruppe, inviterer vi til en kort, uforpligtende samtale, hvor barn og forældre hører mere om forløbet og får mulighed for at fortælle lidt om deres konkrete situation, så vi sammen kan afgøre, om selvhjælp er det rette tilbud.

Det er gratis at deltage.

Har du lyst til at høre mere om forløbene, og om hvilke skoler vi samarbejder med, er du velkommen til at kontakte Anette Würtz på telefon: 53 58 65 88 .

Scroll to Top