fbpx

Dan Andersen show

OBS Kun for frivillige.

I forbindelse med Sindets Dag inviterer Selvhjælp Herning vores frivillige til en forrygende eftermiddag i selskab med ingen ringere end den kendte komiker Dan Andersen. D. 20. oktober kl. 12-14 får vi hos Selvhjælp Herning besøg af Dan og hans show ‘Vanvittig Sjov’. 

Skynd dig at tilmelde dig til denne enestående eftermiddag senest d. 15/10. Vi garanterer høje latterbrøl og fantastisk stemning, og der bliver også mulighed for at blive klogere, når Dan trækker paralleller til sine egne erfaringer med angst og depression.

Ud over Dan Andersen vil Minihøjskolens band også komme og spille dejlig musik, og der vil være en gratis sandwich til alle deltagere.

Arrangementet er kun for frivillige hos Selvhjælp Herning, og pga corona-situationen er der kun plads til 30 deltagere. Billetterne er gratis, og man reserverer plads ved at kontakte os på tlf. 53 58 65 88 (man-tor kl 10-14) eller kontakt@selvhjaelpherning.dk. Tilmelding senest d. 15/10 – skynd dig, der er begrænsede pladser.

De er påkrævet at, alle bærer mundbind til arrangementet, når man står op eller er i bevægelse. Det er i orden at tage mundbindet af, når man sidder på en stol.

Scroll to Top