fbpx

Alternative mødeformer

Jubi! Genåbningen er så småt begyndt, men indendørs foreningsaktiviteter er forsat omfattet af nedlukningen, og derfor er Selvhjælp Hernings normale aktiviteter lukket frem til d. 5. april 2021.

Men der er nu blevet mulighed for at mødes under andre former, hvilket vi vil præsentere for jer i denne mail. I dag ringer vi også rundt til jer alle for at høre, hvordan det går og for at præsenter nedestående muligheder. Tak for snakken til alle jer, som vi indtil nu har talt med.

Udendørs møder: Det er blevet tilladt at mødes op til 25 personer i udendørsforeningsregi. Nu hvor foråret er lige om hjørnet og vi har hæderlige plusgrader, kunne det måske være en alternativ måde at mødes på i din gruppe.

Onlinemøder: Flere af landets selvhjælpsorganisationer har gode erfaringer med at lave gruppemøder online. Det eneste, det kræver, er en computer, mobil eller tablet med internetadgang. Vi står til rådighed med vejledning og gode råd til, hvordan I skaber god onlinemøder. Vi opfordrer alle grupper til at overveje, om det kunne være en mulighed for jer – det er slet ikke så svært som det lyder. Tag fat i Maria på kontakt@selvhjaelpherning.dk eller tlf. 53586588, så vi kan få en snak om, hvordan vi griber det an.

 

Scroll to Top