fbpx

Grupper for børn

Trivsel er afgørende for et barns skolegang. Er et barn bekymret, bange eller ked af det, påvirker det barnets hverdagsliv ofte både socialt og fagligt.

Som støtte til børns trivsel tilbyder Selvhjælp Herning trivselsgrupper for børn. Grupperne afholdes efter barnets skoletid i Selvhjælp Hernings lokaler i Herning eller i skoletiden på barnets egen skole. Kontakt os for at høre, om vi har et samarbejde med dit barns skole.

Grupperne mødes en gang om ugen sammen med deres to voksne gruppeledere.

grupper for boern link

Nedenfor kan du se en oversigt over hvilke grupper vi tilbyder for børn fra 0. – 9. Klasse.
Har du lyst til at høre mere om forløbene, og om hvilke skoler vi samarbejder med, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 53 58 65 88.

Syntes du der mangler grupper eller har du en idé til en gruppe, er du velkommen til at kontakte os.

Læs mere om grupper for børn

Nyhedsbrev august

Her kan du læse med om efterårets grupper, og få en dato til kalenderen, hvis du trænger til at komme ud til et både underholdende og relevant arrangement. Tryk her for at læse med.

Børn i sorg – ny gruppe

Tirsdag d. 5. september starter vi en ny gruppe op for børn i sorg. Det kan være børn, der har mistet en forældre, en søskende eller måske en bedsteforældre, som var tæt på. Gruppen kommer til at mødes hver tirsdag kl 15.30-17 i ti uger (med ferie i uge 42), og den faciliteres af to […]

Pårørende børn

I en trivselsgruppe for børn, som er pårørende til enten psykisk- eller alvorlig fysisk sygdom, kan det nogle gange være en øjenåbner, at det findes andre, som lever i den samme situation som én selv. Her mødes børnene om det at være pårørende til fx en mor med depression eller en søskende med alvorlig allergi, […]

Scroll to Top