fbpx

Grupper for unge

Vi tilbyder ungegrupper for unge mellem 15 og 25 år. I gruppen vil du møde andre, som er på din egen alder og som står nogenlunde det samme sted i livet som dig. 

Gruppen ledes af 1-2 frivillige gruppeledere.

Gennem deltagelse i en selvhjælpsgruppe kan du opleve at få bedre overblik over din situation og finde ud af, at du ikke er alene med dine tanker og følelser. Du kan få inspiration og støtte til at skabe en forandring for dig selv.

Her er en oversigt over hvilke grupper vi tilbyder unge i alderen 15 – 25 år. Lige nu tilbyder vi sorggrupper samt grupper for pårørende til handikap/sygdom og grupper for dig med angst eller autisme. Syntes du der mangler grupper eller har du en idé til en ungegruppe, er du velkommen til at kontakte os. 

ungegrupper link

Nyhedsbrev august

Her kan du læse med om efterårets grupper, og få en dato til kalenderen, hvis du trænger til at komme ud til et både underholdende og relevant arrangement. Tryk her for at læse med.

SnakUd – en ungegruppe i naturen

Selvhjælp Herning starter nu en udendørs samtalegruppe for unge. Grupperne er for unge på 15-25 år, som ønsker at blive klogere på den selv og tale om det, der fylder med andre unge. I SnakUd får de mulighed for at dele det, der fylder for dem. Det kan fx være: Deltagerne vil i høj grad […]

Unge pårørende

Er du mellem 15 og 25 år og har et familiemedlem med handikap, fysisk eller psykisk sygdom? Så tilbyder Selvhjælp Herning en samtalegruppe, som kan være noget for dig. I gruppen vil du møde andre unge, som også har familiemedlemmer med særlige behov. Når man har et familiemedlem, som er syg eller har et handikap, […]

Scroll to Top