fbpx

Ugens deltager

Tag godt imod Line.

Line er 20 år, arbejder i en børnehave, og med i vores sorggruppe for unge. Line fortæller her, om hvad hun får ud af at være i en sorggruppe:

”Jeg har været med i sorggruppen siden, den startede i begyndelsen af 2020. Jeg er glad for at komme i gruppen, fordi den skaber et rum, hvor der er tid og rum til at mindes dem, vi hver især har mistet. Ligesom at jeg i gruppen bliver mødt af forståelse for min sorg. Jeg glæder mig til, at vi igen kan mødes fysisk, da vi lige nu kun kan have online møder.”

Læs mere om vores sorggruppe for unge HER.

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
UGENS DELTAGER er en serie på Selvhjælp Hernings facebook- og hjemmeside. Vi vil hver uge dele en ny fortælling fra en af vores over 200 voksne gruppedeltagere.
💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

Scroll to Top