fbpx

Kursus i mindful walking

Her i 2022 starter vi et nyt projekt, hvor vi tilbyder selvhjælpsgrupper kombineret med mindful walking. Mindful walking er en metode, som kombinerer mindfulness med de gode effekter af fysisk aktivitet og tilstedeværelse i naturen. Metoden kan fremme fysisk sundhed såvel som forbedret søvn, reduceret stress og øget trivsel. Ligesom vores nuværende mindfulnessforløb vil grupperne starte med en fælles samtale efterfulgt af en gåtur, hvor deltagerne træner principperne fra mindful walking.

Det er som altid frivillige som skal være gruppeleder i grupperne, og for at klæde dem godt på til opgaven vil interesserede frivillige få mulighed for at komme på et dagskursus i mindful walking med psykoterapeut Birgit Lykke. Kurset afholdes her hos Selvhjælp Herning d. 22. feb. kl 13.30-18.30.

Kunne du tænke dig at komme på dette kursus, så kontakt Maria på tlf. 53 58 65 88 eller kontakt@selvhjaelpherning.dk.

(Er du ikke allerede frivillig, men vil gerne på kurset, så kan du nå at blive frivillig, da vi afholder introkursus d. 1. og 8. februar)

Giv også gerne besked, hvis du er interesseret i at blive deltager på forløbet.

Scroll to Top