fbpx

Gratis tilbud til frivillige

Sammen med Frivilligcenter Herning inviterer vi vores frivillige på et gratis, todages kursus om naturens indvirkning på menneskers velbefindende.. Vi har igen i år været så heldige at få lokket dygtige Ebbe Lavendt til Herning, og vi kan allerede nu love, at det bliver to spændende og lærerige dage.

Kurset bygger på forskningen i positiv psykologi og viden og værktøjer, I kan bruge til at hjælpe foreningens brugere og udsatte mennesker med at forstå værdien af frisk luft, bevægelse og fysisk aktivitet.

Kurset forløber over to dage:

Mandag d. 11. september 2023 kl. 9-16

Tirsdag d. 12. september 2023 kl. 9-16

Kurset foregår på Fredensgade 14 i Herning. Det er gratis for dig, som er frivillig hos Selvhjælp, og vi sørger for forplejningen undervejs.

Der er begrænsede pladser, så tilmeld dig hellere i dag end i morgen enten her i kommentarfeltet eller ved at sende en mail på kontakt@selvhjaelpherning.dk. Der er tilmeldingsfrist d. 14. august 2023.

Er du ikke frivillig hos Selvhjælp Herning og gad du godt med på fremtidige kurser? Så meld dig som frivillig ved at kontakte kontoret på tlf. 53 58 65 88 // kontakt@selvhjaelpherning.dk. Vi har altid brug for nye frivillige til forskellige opgaver.

Scroll to Top