fbpx

Julehilsen fra konstitueret leder

Kære læser,

Inden julefreden sænker sig, får du en julehilsen fra os hos Selvhjælp Herning. Vi vil gerne benytte lejligheden til at ønske jer alle en dejlig, fredelig juletid og et godt nytår. Vi har brugt december måned på at forberede de spændende grupper, som skal i gang i begyndelse af det nye år. Vi glæder os til at tage hul på et nyt frisk år, som hos os især vil blive præget af, at vi i løbet af foråret skal ansætte en ny daglig leder samt sætte gang i de to landsdækkende projekter, vi er en del af. Vi er nemlig blevet udvalgt til i 2024 at forsætte det landsdækkende projekt med sorggrupper, og så er det også næste år, vi starter de første selvhjælpsgrupper om ensomhed. Men inden da vil julefreden sænke sig over kontoret og mødelokalerne, og så glæder vi os til at hilse på hver og en af jer i2024.

Vi går på juleferie torsdag d. 21. december kl. 12 og vender tilbage sprængfyldte af energi onsdag d. 3. januar 2024.

Julehilsner

Maria

Scroll to Top