fbpx

Kære læser

Nyt år, nye begyndelser. Her hos Selvhjælp Herning er der en særlig sandhed i disse ord i år. Kontorets nyeste tilkomne Maja og Connie bringer nye, spændende idéer ind i vores gamle forening og om, et par måneder træder der en ny daglig leder ind ad døren. Vi er i fuld gang med ansættelsesprocessen, og jeg kan afsløre så meget, at fremtiden for Selvhjælp Herning tegner rigtig godt.

Ud over lederskifte, så pibler det også frem med nye, spændende grupper. Snart starter den første gruppe for ensomhedsramte, og så skal vi fra februar afprøve at kører en selvhjælpsgruppe på Herning Gymnasium for 12 unge mennesker. Det er helt nye gruppetyper for os, så vi kan næsten ikke vente med at komme i gang.

Vi oplever en stor efterspørgsel på vores gruppe i tiden. Det er fantastisk! Desværre står rigtig mange på venteliste lige nu, fordi vi ikke har nok frivillige til at tage grupperne. Derfor prøver vi som noget nyt at invitere til en infoaften om at være frivillig hos Selvhjælp Herning. Det er ganske uforpligtende at dukke op. Vi håber at du, kære læser, vil overveje at deltage – og tag gerne en kær nær under armen.

Inden jeg runder af, vil jeg også gerne takke vores fantastiske frivillige for en helt formidabel nytårskur tidligere i januar. Det var en dejlig fællesskabende oplevelse, hvor vi alle kom hinanden et skridt nærmere. Fællesskabet er vigtigt i vores grupper, men det er det så sandelig også blandt vores frivillige. Nyd de dejlige billeder længere nede i nyhedsbrevet.

Blæsende hilsner

Maria

Konstitueret daglig leder

Scroll to Top