fbpx

Hilsen fra konstitueret leder

Så blev det for alvor forår! Det er forunderligt, hvordan foråret år efter år fascinerer os med dets spirende liv og nye begyndelser. Her hos Selvhjælp Herning tager vi også hul på en ny begyndelse, for pr. 1. april er Iben Trabjerg tiltrådt som daglig leder. På kontoret har vi glædet os til at tage imod hende, og vi ved, at hun også glæder sig til at hilse på alle jer gruppedeltagere, frivillige, samarbejdspartnere og venner af foreningen. Kom gerne forbi kontoret og hils på hende. Generalforsamlingen er også en god anledning til at få mødt Iben og lære hende lidt bedre at kende.

En anden ting, vi glæder os til i april, er at byde en masse nye frivillige velkommen i vores forening. De fleste kom på det infomøde, vi af holdte i februar, og når de senere i april har været på intro kursus, kan I begynde at møde dem ude i grupperne og andre steder i foreningen. Velkommen alle sammen!

Endeligt vil jeg gerne slutte af med at takke for den opbakning, tillid og støtte, jeg har mødt både i og udenfor foreningen i det halve år, jeg har fået lov at have posten som konstitueret leder. Det har været en sand fornøjelse, om end jeg nu virkelig glæder mig til at kunne dedikere min tid og opmærksomhed til foreningens ungeprojekt ”Selvhjælpsgrupper for Unge”. Tak for kram, sparring, møder, småsnak og uplanlagte kontorbesøg. Det har betydet uendelig meget.

De bedste hilsner,

Maria

Scroll to Top