fbpx

Normale aktiviteter er lukket frem til d. 21. maj

Jubi! Genåbningen er så småt begyndt, men indendørs foreningsaktiviteter er forsat omfattet af nedlukningen, og derfor er Selvhjælp Hernings normale aktiviteter lukket frem til d. 21. maj 2021.

Men der er mulighed for at mødes under andre former:

Udendørs møder: Det er blevet tilladt at mødes udendørs i foreningsregi. Nu hvor foråret er lige om hjørnet, og vi har hæderlige plusgrader, kunne det måske være en alternativ måde at mødes på i din gruppe.

Onlinemøder: Flere af landets selvhjælpsorganisationer har gode erfaringer med at lave gruppemøder online. Det eneste, det kræver, er en computer, mobil eller tablet med internetadgang. Vi står til rådighed med vejledning og gode råd til, hvordan I skaber god onlinemøder. Vi opfordrer alle grupper til at overveje, om det kunne være en mulighed for jer – det er slet ikke så svært som det lyder. Tag fat i Maria på kontakt@selvhjaelpherning.dk eller tlf. 53586588, så vi kan få en snak om, hvordan vi griber det an.

Scroll to Top