fbpx

Automatisk kladde

Tag god imod Karina.

Karina er 42 år, førtidspensionist og så er hun med i en af vores sorggruppe. Karina er en fantastisk ansvarsfuld deltager. Under den nuværende nedlukning har hun jævnligt ringet til de andre i hendes gruppe for at høre, hvordan de har det, ligesom at hun ikke er bleg for at banke på deres dør og hilse på, hvis hun kommer forbi. De sætter de andre i hendes gruppe utrolig stor pris på, og det er med til at hjælpe dem igennem denne svære tid. Karina fortæller:

”Jeg har været med i sorggruppen siden juni 2020. At være med i en sorggruppe gør, at jeg ikke føler mig alene med min sorg, og jeg møder andre, som forstår hvordan jeg har det. Her under nedlukningen, har jeg haft kontakt til de andre deltagere over telefonen, og vores gruppeleder er flink til at sende os en sms-hilsen indimellem. Men jeg savner at mødes med gruppen fysisk og få luft for mine tanker. Sorggruppen er et rum, hvor jeg får taletid, og kan komme af med det der går mig på. Det er rart at få af vide, at mine følelser er ok, og at der er plads til tårer. Det gør, at jeg ikke føler mig forkert med min sorg.”

Du kan læse om vores sorggrupper HER.

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
UGENS DELTAGER er en serie på Selvhjælp Hernings facebook- og hjemmeside. Vi vil hver uge dele en ny fortælling fra en af vores over 200 voksne gruppedeltagere.
💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

Scroll to Top