fbpx

Ugens deltager

Tag godt imod Ruth.

Ruth er 79 år, pensionist og med i Solsikken, som er vores netværk for enker og enkemænd.

Ruth fortæller her, om hvad hun får ud af at være i netværket:

”Jeg har været med i netværket siden 2010. Jeg får så meget ud af at være med i Solsikken. Det er hyggeligt samvær, og vi er gode til at tage imod nye deltagere. Vi tager indimellem på ture sammen og andre dage hygger vi med sang og gode samtaler. Når jeg går fra et møde i Solsikken, er jeg altid godt tilpas, og jeg glæder mig til næste gang vi skal ses. Netværket har også givet mig venskaber, som jeg ses med privat, og vi tager indimellem på kroophold. Under nedlukningen har vi ikke kunne mødes alle sammen, så der har jeg mødtes med en mindre gruppe til en god snak og en gåtur på kirkegården. Jeg savner det hyggelige samvær, grin og sjov men selvfølgelig også de alvorlige samtaler, som vi har i Solsikken”

Læs om Solsikken HER.

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
UGENS DELTAGER er en serie på Selvhjælp Hernings hjemme- og facebookside. Vi vil hver uge dele en ny fortælling fra en af vores over 200 voksne gruppedeltagere.
💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

Scroll to Top