fbpx

Ugens deltager

Tag god imod Larisa.

Larisa er 22 år, arbejder på et plejehjem og så er hun med i vores sorggruppe for unge:

“Jeg har været med i gruppen siden november 2020. At være med i sorggruppen giver mig mulighed for at snakke med personer, der kan relatere til min sorg. Det kan godt være svært for andre at forstå det, jeg går igennem. Under nedlukningen har vi onlinevideomøder, og så har vi talt om snart at mødes udendørs. Jeg savner at sidde face-to-face med de andre. De giver en anden ro og et bedre flow, når man sidder sammen, ligesom at jeg bedre kan sunde mig efter at have fortalt noget svært.”

Læs om vores sorggruppe for unge HER.

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
UGENS DELTAGER er en serie her på Selvhjælp Hernings hjemme- og facebookside. Vi vil hver uge dele en ny fortælling fra én af vores over 200 voksne gruppedeltagere.
💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

Scroll to Top