fbpx

Ugens deltager

Tag god imod Jytte.

Jytte er 78 år, pensionist, og med i en af vores sorggrupper. J

Jytte fortæller her, om hvad hun får ud af at være i en sorggruppe:

”Jeg har været med i gruppen siden august sidste år. Jeg bliver glad af at være med i gruppen, fordi den giver mig nogen at tale med. Vi skiftes til at have kaffe og kage med til vores møder – det er en god ting, for så har man koppen at klamre sig til. Vi starter hvert møde ud med at fortælle, hvordan den sidste uge er gået. Vi fortæller, hvordan vi har det, og undervejs bliver der både grinet og grædt – det er så befriende. Sorggruppen er ugens højdepunkt, og under nedlukningen savner jeg samværet med de andre. Vi har kontakt, selvom vi ikke kan mødes fysisk, og vi støtter hinanden i at se fremad. Én fra gruppen er sød til at ringe indimellem, og hun kommer indimellem forbi mit hus og vinker til mig.”

Læs om vores sorggrupper HER.

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
UGENS DELTAGER er en serie her på Selvhjælp Hernings hjemme- og facebookside. Vi vil hver uge dele en ny fortælling fra en af vores over 200 voksne gruppedeltagere.
💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

Scroll to Top