fbpx

Genåbningskaffe d. 25. maj

Endelig er tiden kommet, hvor vi atter må invitere jer og jeres grupper indenfor på Fredensgade 14. Nøj hvor vi glæder os!

For at markere genåbningen af Selvhjælp Herning vil vi gerne se jer til kaffe i kantinen, når Frivilligcenter Herning er vært med kop kaffe og lidt sødt til ganen tirsdag d. 25. maj kl. 10.00. Alt sammen selvfølgelig med afstand, håndsprit og mundbind. Tilmelding senest torsdag d. 20. maj kl. 10.00.

Det bliver en festlig dag, hvor vi i samarbejde med Frivilligcentret vil sørge for, at der bliver pyntet fint op i alle grupperum og kontorer. Vi glæder os til at hilse på jer og sparke gang i de skønne, givende fællesskaber, som jeres grupper er.

Genåbningen betyder også, at jer der har grupper nu igen skal booke lokale til det næste gruppemøde. Det foregår som vanligt her: https://fcherning.dk/booking/web/. Spørgsmål til bookingsystemet rettes til frivilligcentret.

Scroll to Top