fbpx

Ugens deltager

Tag godt imod Monica.

Monica er 40 år, gymnasielærer og med i vores ADHD-café. Gitte fortæller her, om hvad hun får ud af at være i caféen:

”Mange af os i gruppen er voksendiagnosticerede med ADHD. Gruppen giver mig en følelse af ikke at være alene og være en del af et fællesskab. I gruppen bliver jeg set og forstået af andre, som er i samme båd som mig på en måde, som folk uden diagnosen ikke nødvendigvis kan. Vi deler mange af de samme problemer og frustrationer, og det gør, at vi kan nemmere råde og støtte hinanden. Vi kan nemmere spejle os i hinandens fortællinger, end andre måske ville kunne det. Gruppen spænder bredt aldersmæssigt, men alligevel føler jeg, vi har et godt sammenhold. I gruppen føler jeg mig ikke dømt, og jeg kan deltage uden at føle, at jeg skal lægge låg mig selv. Imens vi ikke kan mødes fysisk i gruppen, har jeg haft kontakt med de andre deltagere igennem vores lukkede Facebookgruppe. Her minder vi hinanden om møder og tidspunkter (… hver… evigt… eneste… gang…), og vi poster memes og links til artikler og lignende. I 2019 blev den også brugt til at koordinere vores julefrokost, som var et hyl! I starten af marts fik vi arrangeret et online møde, og det virkede faktisk ganske fint!”

Giv Monica et stort like og smid evt. en kommentar for hendes mod til at dele.

Læs mere om ADHD-caféen HER.

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
UGENS DELTAGER er en serie på Selvhjælp Hernings hjemme- og facebookside. Vi vil hver uge dele en ny fortælling fra en af vores over 200 voksne gruppedeltagere.
💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

Scroll to Top