fbpx

Vi søger trivselsgruppeledere

Vi søger nye frivillig trivselsgruppeledere, som har lyst til at bruge 2 timer om ugen på at hjælpe børn, som ikke er i trivsel.

Selvhjælp Herning samarbejder med flere af Hernings folkeskoler om at udbyde trivselsgrupper for børn og unge.

Der findes forskellige grupper: Skilsmissegrupper, sorggrupper, samtalegrupper. Derudover har vi grupper, som kører på tværs af de enkle skoler, det gælder bl.a. grupper for børn, som bor i et hjem med psykisk eller alvorlig fysisk sygdom. Alle grupper har det formål at give børn et rum, hvor de trygt kan tale om det, som er svært.

Hvem er du?

Har du interesse for børns udvikling og deres trivsel og er du interesseret i gruppedynamikken med børn og unge. Har du ligeledes lyst til at tale med børn om deres udfordringer, så grib muligheden og bliv frivillig gruppeleder – med garanti bliver du menneskelig beriget.

Et gruppeforløb varer 10 uger, og du kan forvente at bruge 2 timer ugentlig over den periode gruppeforløbet varer.

Vi tilbyder:

Du får et introduktion- og oplæringsforløb, som vil klæde dig på til opgaven Du vil arbejde sammen med en erfaren gruppeleder og I vil altid være to sammen om en gruppe.

  • Du vil opnå viden, faglighed og erfaring.
  • Vi tilbyder dig regelmæssig supervision, og kvalificering kurser.
  • Et fagligt fællesskab med andre frivillige gruppeleder.

Interesseret:

Har du lyst til at udføre frivilligt arbejde og lyder ovenstående som noget for dig? Så kontakte os, for en uddybende samtale hvor vi kan forventningsafstemme og eventuel indlede et samarbejde.

Kontakt os på anette@selvhjaelpherning.dk eller tlf. 53 58 65 88.

Scroll to Top