fbpx

Ugens deltager

Tag godt imod ugens deltager, som ønsker at være anonym.

Ugens deltager er med i vores gruppe for forældre til psykisk sårbare børn. Hun fortæller her, om hvad hun får ud af at være i en gruppe hos Selvhjælp Herning:

”Jeg har været med i gruppen siden den startede i sommeren 2020. I gruppen kan jeg dele mine bekymringer med andre, som forstår min situation. Under nedlukning har jeg savnet at tale med de andre i gruppen. Jeg har både savnet at høre hvordan de andre har det, samt selv at ”komme af med” lidt. Jeg er glad for, at vi nu er begyndt at mødes udendørs.”

Læs om selvhjælpsgrupper for pårørende med psykisk sårbare HER.

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚
UGENS DELTAGER er en serie her på Selvhjælp Hernings facebookside. Vi vil hver uge dele en ny fortælling fra en af vores over 200 voksne gruppedeltagere.
💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

Scroll to Top