fbpx

Hilsen fra Annette H

En fantastisk dejlig tid, for mig i Selvhjælp Herning, slutter nu.

Jeg har mødt mange dejlige mennesker i de 9 år, jeg har været i Selvhjælp Herning. Det har været så lærerigt. Både fagligt og på det personlige plan. Samtidig er jeg blevet rig på mange sjove oplevelser:

  • samlet skrald rund om Sunds sø
  • sommerfest og julefrokost i Kirsebærhaven
  • rundvisning på biblioteket med   efterfølgende middag på Brdr. Price
  • sommerfest i Golfklubben
  • sommerfest på 30 februar, som en af de sidste
  • kaffe med Solsikkerne og spilopperne
  • 25-årsjubilæum for spillopperne
  • været rundt med nyhedsbreve i coronatiden og meget – meget mere .

Jeg har altid mødt positive og venlige frivillige og deltagere.

Stor tak til Anette, som var min daglige leder. Du har været vores klippe og støtte i alle situationer, der er opstået. Stor tak til Maria og Stina. Alle tre, for jeres gode samarbejde, gode humør, sjove oplevelser og mange grin. Altid har I mødt mig med et åbent sind, og en positiv tilgang til arbejdet, og udfordret mig.

Tak til Gerda og bestyrelsen for jeres støtte.

Tak til de frivillige og medlemmerne, jeg har haft kontakt med gennem de 9 år, der er gået. Det har betydet så meget for mig.

Til Connie og Maja. Jeg ønsker jer tillykke med jeres job, I er kompetente til at overtage. Det blev en meget kort tid, vi fik sammen på kontoret, men hyggeligt.

Tak til Gitte og Søren i Frivilligcenter Herning, for jeres gæstfrihed – mange kopper kaffe og hyggelige frokostpauser.

1000 tak til alle

Jeg ønsker jer alt det bedste i fremtiden

Mange kærlige hilsner

Selvhjælp Herning, Herning

Annette Høffner

Scroll to Top