fbpx

Hilsen fra Anette W

Kære alle
Så er det rigtig blevet efterår med dage, som bliver kortere og blade på træerne, der skifter farve. En årstid, som kalder på andre aktiviteter.

For mig betyder det meget store forandringer og planlægning af nye spændende ting.

Jeg har valgt at gå på efterløn til årsskiftet, og pr. 2.11. starter jeg afvikling af ferie og afspadsering.
Derfor et stort tak fra mig for 10 spændende, udviklende, stormfyldte, givende år bag roret i Selvhjælp Herning.

Det som gennem alle årende har gjort stort indtryk på mig er at møde og arbejde med så mange dejlige, tillidsfulde og dedikerede frivillige. Det er fantastisk at være et sted, som har tiltrukket så mange. Tak til hver og en for hver en indsats I har bidraget med.


Det har også gjort stort indtryk på mig at se, hvor mange mennesker vi har hjulpet til en bedre livskvalitet gennem vores støttende fællesskaber. Selvhjælp Hernings tilbud er helt unikt og noget, jeg er taknemmelig og stolt over at være en del af.
Uden et stærkt team omkring mig, var vi ikke nået dertil, hvor vi er i dag. Annette, Stina og Maria I er fantastiske, arbejdsomme, sjove og skønne at være sammen med. Tak for jer og jeres kæmpeindsats.


Tak til bestyrelsen for stor opbakning til at vi kan fortsætte med et stærkt Selvhjælp Herning.


Tak til samarbejdspartnere og bidragsydere. I er alle en del af succesen.
Jeg håber, I alle vil bakke op om Maria og den nye besætning i foreningen, imens jeg vil glæde mig til mere fritid og mange skønne oplevelser med familie og venner.
Tak for nu og tak for en dejlig afskedsreception og for gaverne som varmede.


Kærlige efterårshilsner Anette

Scroll to Top