fbpx

Kom videre mand

D. 11. april starter et nyt forløb af Kom Videre Mand.

Gruppeforløbet er for mænd og ledet af mænd. 

8 mænd i 8 uger med 8 konkrete temaer.

Bliv bevist om, hvad du gerne vil og hvad der gør dig glad.

Forløbet er skræddersyet til mænd, som gerne vil videre fra en svær situation. Det kan være, at corona-epidemien har fået tag i dig, du er i et sygdomsforløb, skilsmisse eller noget helt fjerde. Måske har du bare brug for et nyt fællesskab, der kan give dig nye perspektiver, så er Kom Videre Mand noget for dig. I forløbet arbejder man med sig selv, får overblik over sin situation og redskaber til at håndtere den. Mange oplever, at de gennem et forløb får mere overskud og energi i hverdagen.

Hvis du vil høre mere og finde ud af, om forløbet er noget for dig, så kontakt os på tlf.: 53586588 eller pr. mail: kontakt@selvhjaelpherning.dk

Scroll to Top