fbpx

Grupper for unge

Vi tilbyder ungegrupper for unge mellem 15 og 25 år. I gruppen vil du møde andre, som er på din egen alder og som står nogenlunde det samme sted i livet som dig. 

Gruppen ledes af 1-2 frivillige gruppeledere.

Gennem deltagelse i en selvhjælpsgruppe kan du opleve at få bedre overblik over din situation og finde ud af, at du ikke er alene med dine tanker og følelser. Du kan få inspiration og støtte til at skabe en forandring for dig selv.

Her er en oversigt over hvilke grupper vi tilbyder unge i alderen 15 – 25 år. Syntes du der mangler grupper eller har du en idé til en ungegruppe, er du velkommen til at kontakte os

ungegrupper link

Sorggruppe for unge

For unge mellem 18 og 30 år. Sorggruppe for unge. At miste en man har nær, giver ofter store forandringer i hverdagen. Det kan være svært både for sig selv og sine omgivelser at forstå og tackle den nye livssituation. I gruppen vil I hjælpes ad med at tackle udfordringerne, og støtte hinanden i den […]

Unge med autisme

Ny gruppe for unge med autisme. Bliv en del af et fællesskab med andre unge. Start 23 marts 2022 kl. 19.00 – 21.00. Kontakt Selvhjælp Herning på tlf. 53 58 65 88 hvis du vil høre mere.

Scroll to Top